logo

Over Agnes

ModeKunstenaar

De passie om zelf dingen te maken zat er al vroeg in. Als kind was ik voortdurend in de weer met allerlei knutselwerkjes en als tiener begon ik kleding voor mijzelf te bedenken en te maken.
Vanaf mijn zestiende kreeg ik privéles van een professionele, zeer kundige coupeuse. Weldra kon ik patroontekenen en beheerste ik de vele kneepjes van het couture vak.

Rond mijn veertigste besloot ik om naast werk en gezin een opleiding aan de Kunstacademie te volgen.

Ik ontwikkelde me tot een all-round ModeKunstenaar en startte in 2012 mijn eigen onderneming: onderscheidend en professioneel.

Met mijn creatieve vermogen, fantasie en technische vaardigheden vertaal ik ideeën, die ogenschijnlijk onmogelijk lijken, in unieke mode-creaties van ongebruikelijke materialen.
Het onderzoek en experiment dat voorafgaat aan het maken van een creatie is cruciaal voor het creatieve proces.

ModeCapriole

Mijn recente werk in een prachtig boek

Agnes - Cover - ModeCapriole Agnes van Dijk fasionart, modekunst, modecapriole, fashion, mode, Eindhoven, the netherlands, nederland

ModeCapriole! Van ambacht tot zeewier.

Wil je een sneak preview van het boek?

Lees meer over deze speciale samenwerking die heeft geleid tot dit prachtige boek. Het boek ModeCapriole is te bestellen in de winkel op de site en meer informatie over deze buitengewone productie is hier te vinden.