logo

Boek ModeCapriole

Een prachtig boek dat blijft fascineren.

Een sneak preview...

ModeCapriole,| het boek

Het resultaat van een bijzondere samenwerking

Agnes van Dijk creëert, bedenkt en maakt eigenzinnige mode creaties. Zij vervaardigt couture stukken, van de mooiste stoffen en modekunstwerken van de meest uiteenlopende materialen. Met haar fantasie, creatieve vermogen en technische vaardigheden kan zij elk idee vertalen in een unieke creatie. Variërend van fragiel, subtiel en geraffineerd tot monumentaal en theatraal.

Agnes en Lies werken al tien jaar samen en dit heeft veel speciaal beeldmateriaal opgeleverd. Zij zijn erg trots en het verdient gezien te worden door een breder publiek, vandaar het boek ModeCapriole.

De samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen in elkaars vaardigheden, gedeelde interesses en verwondering over elkaars werk en uitvindingen. Ze hebben elk hun specifieke inbreng die in elkaar lijkt op te gaan. Zij doen niet aan deadlines, het artistieke proces staat altijd voorop. Op deze manier vertalen ze fantasie en technische kwaliteiten in unieke creaties en foto's.

 

Lies Vogelzang kijkt met een open blik door de camera. Zij fotografeert met veel gevoel en aandacht voor lichtval en compositie. Haar beelden maken het onzichtbare zichtbaar. Vertellen soms verhalen en laten ons stilstaan bij de schoonheid van het detail.

Verkoopadressen:
Van Abbe Museum | Eindhoven
Van Piere Boekwinkel | Eindhoven
Via deze website | shop